От 16-и април 2020 г. Wizz Air ще възобнови полетите между

...
От 16-и април 2020 г. Wizz Air ще възобнови полетите между
Коментари Харесай

Wizz Air възобновява полетите между Варна и Лондон от 16-и април

От 16-и април 2020 г. Wizz Air ще възобнови полетите сред Варна и Лондон, оповестиха от самолетната компания. Маршрутът ще се извършва три пъти седмично - вторник, четвъртък и събота, като билети могат да бъдат закупени онлайн на wizzair.com или посредством мобилното приложение. Всички останали полети на Wizz Air от морската столица остават анулирани до 1 май 2020 година като мярка за ограничение на разпространяването на пандемията COVID-19.

Авиокомпанията напомня, че пасажерите с резервации, наранени от анулацията на полети, ще бъдат автоматизирано осведомени по имейл, ако са създали резервациите си непосредствено на wizzair.com или посредством мобилното приложение на самолетната компания. 120% от в началото платената такса автоматизирано ще бъде заредена в WIZZ акаунта на клиента, като сумата може бъде употребена през идващите 24 месеца за закупуване на артикули и услуги на Wizz Air. Пътниците могат също да изберат цялостно възобновяване на парите в брой - което ще отнеме повече време, и ще бъдат осведомени за нужните стъпки, с цел да получат банков превод или превод към банкова карта, в обособен имейл. В този случай клиентите ще имат право единствено на 100% от в началото платената цена.

Пътниците, които са създали своите резервации посредством туристически организации, в това число онлайн туристически организации, би трябвало да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.

Както " Сега " писа, самолетните компании всеобщо започнаха да смекчават неустойките за отказани билети и оферират гъвкави решения за клиентите си, които са закупили билети, само че полетите им са били анулирани.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР